info@hanferforje.com.tr
+90 212 210 30 55
  • info@hanferforje.com.tr
  • |
  • +90 212 210 30 55

Ferforje Nedir ?

Ferforje Nedir ?, Ferforje Nedir ?

Ferforje Nedir ?

Ferforje, dökme demirin aksine çok düşük karbon içeriğine sahip bir demir alaşımıdır. Lifli cüruf inklüzyonları ile yarı kaynaşmış bir demir kütlesidir, bu da oyulma noktasına aşındığında veya büküldüğünde görülebilen bir “tahıl” ahşabını andırır.

Han Ferforje olarak 25 yılı aşkın süredir; Ferforje Merdiven Korkuluk, Ferforje Bahçe Duvarı Korkuluğu, Ferforje Korkuluk, Ferforje Kapı, Ferforje Apartman Kapısı, Ferforje Bina Giriş Kapısı, Ferforje Villa kapısı, Ferforje Bahçe Kapısı & Ferforje Mobilya olarak; Aplik, Zigon, Orta Sehpa, Salon Sehpası, Yan Sehpa, Avize, Yattak, Koltuk, Sandalye, Çiçeklik, Saksı, Masa Ayağı, Pergole, Puf, Salıncak, Seperatör, Ara Bölme, Sundurma, Mağaza Vitrin, Raf, Kitaplık ve Mağaza, Cafe, Otel, Restaurant Ferforje Dekorasyon Tasarım Taahhüt işlerini itina ile 10’dan fazla ülkede gerçekleştirmektedir.

Ferforje işlerini sadece bir demir olarak görmeyen firmamız “İnsanlığın elinde şekil değiştirip dünyayı değiştiren demire şekille değil akılla bakıyoruz” ve üretiyoruz .

Etiketler: Ferforje Nedir ?,